english

Megjelent Nagy András, a Pannon Egyetem Kőszegi Kampusz egyetemi docensének AZ INKOGNITÓ LOVAGJA című könyve!

Megjelent Nagy András, a Pannon Egyetem Kőszegi Kampusz egyetemi docensének AZ INKOGNITÓ LOVAGJA című könyve!

2021. március
L'Harmattan Kiadó

Megjelent Nagy András (Pannon Egyetem Kőszegi Kampusz egyetemi docens és iASK kutató) AZ INKOGNITÓ LOVAGJA című könyve!


Ki is volt valójában ez a rejtőzködő zseni, aki egész életművét álnevek útvesztőjében komponálta meg? Olvasható-e Kierkegaard megannyi műve, naplója, feljegyzése és vallásos írása valamiféle monumentális drámaként? Véletlen volna-e, hogy éppen a drámán és színházon keresztül jutottak először Kierkegaard gondolatai a szélesebb közönséghez? A kötet ezekre a kérdésekre – is – keresi a választ.


A könyv 25%-os kedvezménnyel megrendelhető online a L'Harmattan Kiadó webáruházában http://webshop.harmattan.hu, valamint hamarosan megtalálható a könyvesboltok polcain!

2021. Március 29. 10:28

Elérhetőségek

Pannon Egyetem - Kőszeg Kampusz

E-mail: info@pek.uni-pannon.hu
Telefon: 06 94 200 535
Cím: 9730 Kőszeg, Chernel u. 14.

Nyitvatartás:

Hétfő: 8.00 - 16.00
Kedd: 8.00 - 16.00
Szerda: 8.00 - 16.00
Csütörtök: 8.00 - 16.00
Péntek: 8.00 - 13.30

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.