english

Diákélet

A Kampusz hallgatójaként számos tudományos, kulturális, művészeti és ismeretterjesztő programon vehetsz részt. A tudományos programok többségét az iASK kutatóintézet szervezi, rendszeresen meghívva élvonalbeli hazai és külföldi kutatókat és szakértőket a legkülönbözőbb tudományterületekről. Így első kézből értesülhetsz élvonalbeli kutatásokról és az egyes területek közötti interdiszciplináris összefüggésekről.
A kulturális és művészeti programok egy része szintén az iASK kutatóintézethez köthető, mint például a rendszeres hangversenyek, a filmklub vagy a Nyári Egyetemek.

Kampusz

Kőszeg: Ahol multidiszciplináris látásmód uralkodik, ahol a kritikai gondolkodást tanítják és ahol a múlt és a jövő találkozik.
A kampusz Nyugat-Magyarországon, Kőszeg szívében fekszik. A történelmi kisváros hangulatos, páratlan környezete kiváló lehetőséget biztosít a minőségi tudás elsajátításához.

A Kőszegi Kampusz nem csak értékes diplomát kínál, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a hallgatók vezető kutatók irányításával élvonalbeli kutatásokban vegyenek részt: a hallgatóink abban a kiváltságos helyzetben vannak, hogy az Egyetem és a Kampusz mellett a közelmúltban alapított „Instute of Advanced Studies Kőszeg” (iASK) kutatóintézet munkájában is részt vegyenek. 

Kőszeg: A jövő itt kezdődik.